HOME

 

  PRODUSE

 

  PARTENERI

 

  CONTACT

 
 

                      ... la noi gasesti piesa potrivita ...

   

 curele transmisie, lanturi, rulmenti, filtre, cutite pentru combine, piese de uzura, anvelope, lubrifianti, sfoara de balotat

DEALER:

 

      SC PRESINT COM SRL

       In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia datelor persoanelor fizice, referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date, prin prezenta SC PRESINT COM SRL se aliniaza normativelor regulamentare GDPR (Regulamentul General pentru Potectia Datelor)cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal puse la dispozitie de catre clientii sai, in vederea pastrarii executarii contractului.

            I. Datele pe care SC PRESINT COM SRL le solicita clientilor sai sunt cele de identificare (denumire societate,cod de inregistrare fiscala, numar de ordine in Registru Comertului) si de contact (telefon, adresa si adresa de email), precum si datele reprezentantilor, delegatilor legali ai acestora (nume, prenume, telefon, adresa,cnp, seria si nr. act de identitate ). Toate aceste date sunt utilizate in vederea intocmirii contractului de vanzare-cumparare, intocmire facturi precum si pentru corespondenta (oferte, transmitere facturi, fise de cont ).

            II. Datele dvs. sunt localizate pe teritoriul Romaniei, nu transferam datele dvs. personale īn țari din afara UE și SEE, ori catre o organizație internaționala. Protejăm prelucrarea datelor cu caracter personal īmpotriva amenințărilor la adresa prelucrării. Măsurile de securitate pe care le-am pus īn practică sunt de natură a asigura protecția datelor dvs. cu caracter personal. Ne asigurăm că personalul nostru este responsabil pentru prelucrarea sigură a datelor cu caracter personal. Controlăm accesul la datele personale pe care le deținem și controlăm faptul că numai persoanele care au dreptul de a accesa datele personale deținute pot accesa aceste date si organizam sesiuni interne de discutii in legatura cu Protectia datelor cu caracter personal. Ne asiguram ca accesul fizic neautorizat la datele noastre cu caracter personal este īmpiedicat și ca prevenim pierderea, distrugerea, deteriorarea și modificarea suportului de stocare a datelor personale.

            III. Aveți dreptul sa accesați datele dvs. personale si la cererea dumneavoastra vom confirma daca prelucram sau nu datele dvs. personale. Acest drept include numai datele personale care va privesc .Īn cazul in care va confirmăm faptul ca va procesam datele personale, veți primi acces la acestea, daca solicitați un astfel de acces. De asemenea, veți primi o copie a acestor date, daca solicitați o astfel de copie.

            Aveți dreptul sa va opuneți prelucrarii datelor dvs. personale. Daca veți exercita acest drept vom īnceta prelucrarea datelor dvs.

            Aveți dreptul la rectificarea datelor dvs. personale. Vom rectifica datele dvs. personale pe care le prelucrăm dacă acestea sunt inexacte sau incomplete și solicitați recuperarea sau completarea lor.

            Aveți dreptul la ștergerea datelor dvs. personale. La cererea dumneavoastra vom șterge fara īntārzieri nejustificate datele dvs. personale pe care le prelucrăm, dacă datele nu mai sunt necesare pentru īndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau va prelucrăm datele īn baza unui interes legitim asupra caruia prevaleaza obiecția dvs. și nu există alt temei pentru prelucrare. Veți primi raspunsul nostru la solicitarea dvs. la adresa de e-mail pe care o indicați sau, īn absența unei indicații exprese, la adresa utilizata pentru a depune cererea. Cererea dvs. va fi tratată īn termen de 30 zile de la primire, cu excepția cazului īn care este necesar un timp mai lung pentru a raspunde, caz īn care va vom comunica eventuala īntārziere.

 

PIESE DE SCHIMB:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

| home | produse | parteneri | contact |

 

Copyright © 2006 - PRESINT COM

Design -  LogicART MEDIA